Kapcsolatfelvételi űrlap

Sajtos mustáros melegszendvics

Egyik kedvenc reggelim a mustáros sajtos tojásos melegszendvics. Nagyon egyszerű elkészíteni, gyorsan meg van, nem kell hozzá semmi extra alapanyag és még a maradék kenyeret is el tudjuk használni.


Hozzávalók: 

3 tojás 
3-4 evőkanál mustár 
15 dkg reszelt sajt 
vegeta vagy só 
4-5 (nagyobb) szelet vajjal megkent bajor kenyér 

Egyszerűen összekeverjük a mustárt, a felvert nyers tojást és a reszelt sajtot. Én nagy lyukú reszelőn szoktam reszelni, de ahogy nektek tetszik, igazából meg fog olvadni, szóval igazából mindegy:)
Akkor jó az állaga a krémnek, ha a sajt annyira beszívja a masszát, hogyha rákenjük a kenyérre, akkor nem folyik le.
A kenyerek alját bevajazzuk, a vajas felükkel lefelé beletesszük a tepsibe és a tetejére rákenjük a masszát. 

A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd beletesszük a kenyereket és aranybarnára sütjük őket:) 


Jó étvágyat:) 

Total comment

Author

Ági Kicsi Világa

0   megjegyzés

Cancel Reply