Hozzávalók:
3 tojás
3-4 evőkanál mustár
15 dkg reszelt sajt
vegeta vagy só
4-5 (nagyobb) szelet vajjal megkent bajor kenyér
Egyszerűen összekeverjük a mustárt, a felvert nyers tojást és a reszelt sajtot. Én nagy lyukú reszelőn szoktam reszelni, de ahogy nektek tetszik, igazából meg fog olvadni, szóval igazából mindegy:)
Akkor jó az állaga a krémnek, ha a sajt annyira beszívja a masszát, hogyha rákenjük a kenyérre, akkor nem folyik le.
A kenyerek alját bevajazzuk, a vajas felükkel lefelé beletesszük a tepsibe és a tetejére rákenjük a masszát.
Akkor jó az állaga a krémnek, ha a sajt annyira beszívja a masszát, hogyha rákenjük a kenyérre, akkor nem folyik le.
A kenyerek alját bevajazzuk, a vajas felükkel lefelé beletesszük a tepsibe és a tetejére rákenjük a masszát.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd beletesszük a kenyereket és aranybarnára sütjük őket:)
Jó étvágyat:)