A legtöbben mézeskalács masszából és tojáshabból csináljak. Szerintem ez jó megoldás, de nem biztos, hogy jó ízűen megeszi az ember, mert a tojáshab ilyen mennyiségben nem biztos, hogy finom.
Ezt a receptet egyszer már megosztottam veletek, csak akkor télapó csizma formát ajánlottam. Ha nem gond, nem írom le megint, hanem csak belinkelem az előző bejegyzésemet:
Ugyanezt kell csinálni, csak különböző méretű csillag alakú kiszúróra lesz szükségetek. Ugyanúgy kell kiszaggatni, ugyanúgy kell megsütni, ugyanúgy kell megcsinálni a krémet.
A kihűlt, kész krémet sima fejű habzsákba töltjük és szép egyenletesen, kör alakban rányomjuk a csillagokra. Szerintem érdemes mindenképp így csinálni, mert a habzsáktól lesz egyenletesen a fehér krémünk:)
Remélem tudjátok hasznosítani az ötletemet:)
Jó sütizést!:)
Ágiiiiii